mapa

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > Aktuality > Aktuality - archiv > Úpravy veřejného prostranství před obecním objektem čp.47

Úpravy veřejného prostranství před obecním objektem čp.47



Datum konání:
14.3.2013

Fotografie0858.jpg
Koncem února 2013 došlo v obci Libníč k vydání kolaudačního souhlasu na užívání veřejného prostranství před obecním objektem čp. 47, kde se v současnosti nachází Mateřská školka ZAHRÁDKA. Obec tak úspěšně realizovala téměř dvouletý projekt úprav, při kterých byl vybudován vjezd z místní komunikace a parkoviště pro 6 automobilů, chodníky kolem budovy, přeložka veřejného osvětlení a samozřejmě veřejný prostor, který bude sloužit jednak k odpočinku a dále i jako dětské hřiště. Veřejný prostor je vkusně oplocen. Součástí prostoru pro hry jsou i bezpečnostní dopadové plochy. V roce 2013 je v plánu osazení těchto dopadových ploch veřejného prostoru herními prvky. Děti a mládež obce by se pak měly dočkat čtyř kusů víceúčelových herních sestav.
Celkové náklady na úpravy veřejného prostranství činily více jak 1,2 milionu Kč, přičemž 565 tisíc obdržela Obec Libníč z dotace „Programu Rozvoje Venkova“ prostřednictvím Místní akční skupiny Hlubocko – Lišovsko z Evropských fondů – Státního zemědělského intervenčního fondu.

Fotografie0850.jpg
Fotografie0857.jpg
publicita_deska.doc


Menu

Stránky zdarma

Vytvořte si vlastní webové stránky zdarma na doméně www.libnic.cz

Registrujte se zde

26. 4. Oto

Zítra: Jaroslav

Pronájem společenského sálu

Obecní úřad Libníč nabízí k pořádání kulturních a společenských akcí prostory společenského domu v Libníčí čp. 85. Kapacita sálu činí 150 - 200 osob.
V případě zájmu Vám poskytneme bližší informace.

Společenský sál

Pronájem párty stanu

SDH Libníč nabízí k pronájmu párty stan o velikosti 5x10 m a 10 kusů pivních setů.

Další informace zdePárty stan

Návštěvnost stránek

278828