mapa

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > Aktuality > Obec Občanům (Energetická soutěž)

Obec Občanům (Energetická soutěž)



Datum konání:
29.9.2016
Datum ukončení:
31.12.2016

Vážení občané,

obec Libníč se zapojila do veřejné energetické soutěže v rámci projektu Obec Občanům. Domácnosti,místní firmy a spolky tak mají možnost ušetřit za elektřinu a plyn díky garantovaným cenám a férovým podmínkám.

Sběrný den bude 20.12.2016 od 15 - 17 hodin, na kterých se dozvíte další informace a můžete se na místě rovněž do projektu zapojit. Zapojit se můžete rovněž dálkově na této adrese: www.libnic.obecobcanum.cz

Více informací se dozvíte také ve zpravodaji a letáčku, který naleznete ve Vaší schránce, stránkách obce nebo na obecním úřadě u sl. Roučkové.

 

Další informace:

Ve Vaší obci Libníč probíhá od 1. 12. 2016 do 31. 12. 2016 v rámci projektu Obec Občanům přihlašování do energetické soutěže. V těchto dnech můžete získat podmínky vzešlé z energetické soutěže ze dne 24. 10. 2016. V projektu Obec Občanům se průměrná úspora na jednoho občana šplhá na 5 250 Kč ročně. Využijte i Vy výhodné podmínky projektu Obec Občanům. Nabídka je časově omezená a její platnost vyprší 31. 12. 2016.

Elektřina - dle distribučních sazeb (ostatní sazby na vyžádání)

D01d,D02d – 1 079 Kč/MWh.

D25d – 1 295 Kč/MWh ve VT, 780 Kč/MWh v NT.

D45d – 1 295 Kč/MWh ve VT, 995 Kč/MWh v NT.

měsíční poplatek 50 Kč/ měsíc.

Zemní plyn – 654 Kč.

Měsíční poplatek 0 Kč.

*Uvedené ceny jsou bez DPH.

Přihlásit se můžete jedním ze tří způsobů uvedených níže. Vyberte si ten způsob, který Vám nejvíce vyhovuje:

ELEKTRONICKY - nejjednodušší cestou je přihlášení přímo na stránkách Obec Občanům , nebo

na PŘIHLAŠOVACÍM MÍSTĚ - dostavte se na přihlašovací místo Vaší obce v termínech uvedených na informačním letáku a na webových stránkách Vaší obce. Na přihlašovacím místě budete mít možnost vyplnit a podat přihlášku do projektu. Na místě bude přítomen koordinátor projektu, který Vám zodpoví případné dotazy a s vyplněním přihlášky Vám pomůže. S sebou si vezměte Vaše poslední vyúčtování energií včetně smluv s dodavateli, občanský průkaz a případně doklad SIPO, pokud jej využíváte.

 

Vy se tedy nemusíte o nic starat. Terra Group, partner projektu, Vás bude o všech dalších krocích informovat prostřednictvím SMS zprávy, emailu, telefonu, či dopisem. Pokud se rozhodnete do projektu Obec Občanům přihlásit, dalším krokem je vyplnění a podpis přihlášky včetně Dohody o zastupování. O veškerou následnou administrativu se postarají pracovníci partnerské společnosti Terra Group. Vaše dotazy Vám rádi zodpoví na zákaznické lince +420 533 101 335 vždy od pondělí do pátku mezi 8:00 a 16:30.

 

Domácnosti ve Vaší obci již šetří na výdajích za energie, ale vy jste se ještě nezapojili? Nyní to můžete změnit kliknutím na tlačítko Zapojit se.

 


Menu

Stránky zdarma

Vytvořte si vlastní webové stránky zdarma na doméně www.libnic.cz

Registrujte se zde

19. 4. Rostislav

Zítra: Marcela

Aktuality

Pronájem společenského sálu

Obecní úřad Libníč nabízí k pořádání kulturních a společenských akcí prostory společenského domu v Libníčí čp. 85. Kapacita sálu činí 150 - 200 osob.
V případě zájmu Vám poskytneme bližší informace.

Společenský sál

Pronájem párty stanu

SDH Libníč nabízí k pronájmu párty stan o velikosti 5x10 m a 10 kusů pivních setů.

Další informace zdePárty stan

Návštěvnost stránek

278285