mapa

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > Aktuality > Dětský den v Libníči

Dětský den v Libníči



V sobotu 31.5.2014 uspořádalo SK Libníč ve spolupráci s SDH Libníč již tradičně dětský den. Akce se zúčastnilo více jak 37 dětí a asi obdobný počet rodičů.

Děti také obdržely dárek od Obce a to v podobě nových herních prvků na dětská hřiště. Pevně věříme, že dodané herní prvky budou našim nejmenším dobře sloužit.


Komentáře


  • 14. 6. 2014 21:33
    D
    nejmenším?

    nevím, pro koho je hřiště, hlavně to u školky, určené. Malé děti se na to bojí a velké si na tom těžko budou hrát. Herní prvek s těma lanama je na nic. Pak ta 6m tyč a uprostřed jedna houpačka pro velké děti je taky vtipné. Nejspíš to vybíral někdo, kdo nemá děti, hlavně, že něco bude. Škoda, na nové hřiště jsme se těšili, a zklamalo. Za ty peníze to mohlo být určitě využitelnější.


  • 18. 6. 2014 14:53
    Jan
    Hrací prvky

    Tyto hrací prvky vyrábí Luna Progress Zdenice, pokud se podíváme kolik do našich dětí obec Libníč investovala, tak mne mrzí, že jsme vyhodili z rozpočtu cca 180ti s DPH pro děti velikosti 8-14let a na ty nejmenší už nezbylo. Do houpačky u hospody, kde jsme mnohokráte slyšeli "tady pod stromy nesmí hrací prvky být" najednou jsou, těžko dáte 2-3leté dítě na houpačku na novém prvku, takže maminky používají stále staré a shnilé houpačky.
    Osobně si myslím a je to názor většiny rodičů, že hřiště u hospody na návsi je nejlepší místo v Libníči, jen to jak se tam jezdí z jedné i druhé strany hřiště je hříšné, když už jsme tak bohatá obec a peníze máme, proč nepostavit plůtek kolem hřiště pro ty nejmenší? metr vysoký stačí, je před volbami takže se dělají kroky za plusové body.


  • 26. 6. 2014 23:10
    .
    souhlasím

    souhlasím se vším, co zde bylo napsáno. Plůtek kolem hřiště u hospody jsme s maminkama probíraly mockrát. A jistě by se hodil i dole u té vodní nádrže. Je děs děti ohlídat, aby tam nespaly.
    Ještě by mě zajímalo, zda tyto komenty někdo čte :-)


Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Stránky zdarma

Vytvořte si vlastní webové stránky zdarma na doméně www.libnic.cz

Registrujte se zde

28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

Pronájem společenského sálu

Obecní úřad Libníč nabízí k pořádání kulturních a společenských akcí prostory společenského domu v Libníčí čp. 85. Kapacita sálu činí 150 - 200 osob.
V případě zájmu Vám poskytneme bližší informace.

Společenský sál

Pronájem párty stanu

SDH Libníč nabízí k pronájmu párty stan o velikosti 5x10 m a 10 kusů pivních setů.

Další informace zdePárty stan

Návštěvnost stránek

276750